If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мина ми идея да пусна маркучите като на лада под двигателя ама на ладата само ми цапаше бъзд. филтър и не пипаше маслото а тук покарах с откачени маркучи и после се уля и акумулатора и скоростите абе мазало
На 27 и 48 страница от това:\Volume 1\Engine\engine 1370 1598 1747 ts.PDF е това което ти трябва. Провери всички тези тръбички дали няма някоя запушена и виж къде е клапана който ги разделя
П.С. Не се коси историята знае и доста по-лоши случеи от твоя
Поне като я оправиш ше знаеш кво караш и в какво състояние е
Успех :thumb:
двигателя сам си го сглобавях ,Проблема ерешен с помоща на Еньо и
малко на Вальо който се разкарва заради мене за което му благодаря.Проблема беше в капака на главата от долу има маслоотражателна ламаринка която е двойна и се беше запушила и маслото не се оттичаше а излизаше през отдушника .Сега няма проблем след като Еньо го изчисти. аз като сглобявах двигателя се зачудих дали да не сваля тоя маслоотражател и да го почистя ама викам си от там минават само картерни пари и си го спестих исках по бързо да я сглобя, от друга страна ако го бях почистил щях да си мисля че е било от сегментите а сега ще знам занапред къде да гледам първо
сменяите си редовно маслото ,защото нередовната смяна води до зацапване на на двигателя НА СНИМКАТА МОЯ КАРТЕР ПРЕДИ ДА ГО ПОЧИСТЯ ИМАШЕ 5мм наслоявания същото беше и с капака на главата и ето ти проблем
Comment